Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ VS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δύσκολο αποδείχθηκε το ξεκίνημα για τον νέο τεχνικό της ομάδα Milos Kostic τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Η 17η αγωνιστική βρήκε τον Α.Ο. Τρίκαλα να χάνει 0-1 ενάντια στον Απόλλωνα Πόντου. Το παιχνίδι για την ομάδα ξεκίνησε δυναμικά με τον νέο τεχνικό να δοκιμάζει ένα ανανεωμένο σχήμα και τους παίκτες να δείχνουν πιο επιθετικό πρόσωπο. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος της ομάδας. Σχετικά νωρίς στο 19’ ο Συμελίδης τραυματίζεται και αποχωρεί από τον αγώνα. Στη συνέχεια υπάρχουν αναταραχές και έντονες διαμαρτυρίες από τον κ. Καλαϊτζίδη, τεχνικό του Απόλλωνα Πόντου που μεταφέρονται και στο δικό μας στρατόπεδο με αποκορύφωμα την αποβολή του κ. Νίκογλου από τον πάγκο της ομάδας. Στον αγωνιστικό χώρο τα Τρίκαλα συνεχίζουν επιθετικά οδηγώντας την αντίπαλη ομάδα σε συνεχή οφσάιντ. Κάτω από τα δίχτυα ο Ταΐρης αποδεικνύεται σωτήρας της ομάδας για άλλη μια φορά. Έρχεται το δεύτερο ημίχρονο με πιο χαλαρό τέμπο και την ομάδα να χάνει τη δυναμική της. Στο 79’ ο Απόλλων Πόντου αρπάζει την ευκαιρία και ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Αμαραντίδη μετά από φάουλ του Πορτουλίδη. Δυνατό χτύπημα για τον Α.Ο.Τ. που συνεχίζεται με την αποβολή του Andronic μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86’. Με ένα παίκτη λιγότερο για τα Τρίκαλα, άλλη μια φορά έρχεται  η λήξη του αγώνα και η ήττα για την ομάδα. Εδώ αξίζει όμως να σημειωθεί η ευγενής άμιλλα που υπέδειξαν οι φίλαθλοι του Α.Ο.Τ. χειροκροτώντας τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα.

Κίτρινες κάρτες: Πάτας (Απόλλων Πόντου), Were (ΑΟΤ), Diallo (ΑΟΤ), Andronic (ΑΟΤ), Brito (Απόλλων Πόντου), Πορτουλίδης (Απόλλων Πόντου), Γκουγκούδης (ΑΟΤ)
Κόκκινες κάρτες: Andronic(ΑΟΤ)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ (Milos Kostic) : Ταϊρης, Diallo, Γκότοβος, Πάνος, Ντόσης, Andronic, Τριανταφυλλάκος (19΄λ.τρ. Καπός), Συμελίδης, Markovskyy, Were(78΄Γκουγκούδης), Cisse (60΄Υψηλός)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Soyntoura(85΄Κτβελίδης), Γεωργιάδης, Brito, Πορτουλίδης (83΄Καλογέρης), Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (89΄Μπάμπης), Βλάχος, Οlaitan
 


ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Newsletters