Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ VS ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε η τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου μεταξύ Α.Ο. Τρίκαλα και Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτα με το σκορ να δείχνει 0-0. Αν και το αποτέλεσμα δεν ανέδειξε νικητή, το παιχνίδι είχε σταθερή ροή και αρκετές ευκαιρίες που όμως δε κατάφερε καμία από τις δύο ομάδες να εκμεταλλευτεί. Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έπαιξε το ρόλο της. Ο αγώνας ξεκίνησε ικανοποιητικά με πολλές προσδοκίες και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Α.Ο.Τ. ζωντανεύει. Από σέντρα του Πάνου, ο Καπός κατεβάζει τη μπάλα, σουτάρει υπό πίεση αλλά ο Στεφανάκος έπεσε και μπλόκαρε. 4’ μετά ο Συμελίδης κάνει άλλη μία προσπάθεια με συρτό σουτ αλλά το τέρμα μπλοκάρει και πάλι. Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Ψιάνου έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο αρχίζει με τον Markovskyy να δίνει ρέστα αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του Α.Ο.Τ. Στο 58’ ο Στεφανάκος καταφέρνει να μπλοκάρει άλλη μια δυνατή προσπάθεια της ομάδας. Ακολουθούν αλλαγές και για τις δύο ομάδες αλλά το σκορ δεν αλλάζει μέχρι το τέλος. Άλλη μια Κυριακή με ανάμεικτα συναισθήματα.

Κίτρινες: 72’ Παπανίκου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Markovskyy (74’ Cisse), Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής)


ΑΠΟΣΤΟΛΗ Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Rodriguez, Χούσος, Καπίας, Ψιανός, Μασούρας, Vukmirovic(86’ Γυφτοκώστας), Παπανίκου, Παναγιώτου, Τζιώρας (67’ Bandeh), ΠαντίδοςΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Newsletters